Wilma

Ik ben Wilma Stoof geboren en getogen in Den Haag.

Ooit ben ik begonnen in de administratieve wereld. Daarna jarenlang met kinderen gewerkt. Na er een poos tussenuit geweest te zijn toen mijn kinderen geboren waren, wilde ik weer aan de slag. Zo kwam ik terecht bij CCC zorg waar ik al snel werd gestrikt om de Verzorgende IG niveau 3 opleiding te gaan doen.

Na deze afgerond te hebben, werd mijn werk mijn passie. Ik wilde er zijn voor iedereen die zorg nodig had en kwam vaak tijd te kort maar moest weer door naar de volgende client en het rooster liep uit.
Ik wilde dit anders en besloot als zelfstandig ZZP’er aan de slag te gaan. Respect en iemand in zijn waarde laten is voor mij van groot belang. Ik behandel iedereen zoals ik zelf behandeld zou willen worden.
Maar soms kun je een zorgvraag niet alleen en daarom zijn we een team met Joy For Care en kunnen we altijd een gevraagde zorg bieden, doordat er al heel snel een professioneel team gevormd kan worden. Het is ook fijn te weten dat iedereen in dit team dezelfde insteek heeft nl. zorg met je hart.

Met vriendelijke groet,Wilma StoofKing Duo Zorg