Cliëntenzorg

JOY FOR CARE is een groep van zelfstandige verzorgenden en verpleegkundigen, die ieder zelfstandig werken, maar ook als team inzetbaar zijn.

Met JOY FOR CARE willen we aangeven, dat wij plezier hebben in ons werk.

Werken met mensen is het boeiendste wat er is. Het is afwisselend, interessant, leerzaam, mooi, soms ook spannend, maar bovenal persoonlijk.
Wij hebben dit beroep gekozen, omdat we houden van mensen en ze graag hulp bieden en ondersteunen waar het nodig is. We willen ze tijd en aandacht kunnen geven.

Ieder van ons heeft jaren lange ervaring met werken bij zorginstanties.
Wij zijn allemaal gecertificeerd met KIWA keurmerk en aangesloten bij branche-organisaties en klachtenportaal.

Daar wij niet langer wilden werken volgens de strenge regels van de huidige gezondheidszorg, maar weer met ons hart, zonder de beperkingen opgelegd door regeltjes, zijn we als zzp’ers in de zorg verder gegaan.

Wij willen zorg verlenen zoals wij dat (ooit) geleerd hebben, met respect voor onze medemens, de tijd nemend voor de aandacht, waar veel hulpbehoevenden behoefte aan hebben en daardoor meer kunnen bieden.

Wij kijken niet op ons horloge of we al aan onze tijd zitten of dat de extra tijd wel geïndiceerd is.

Wij zijn allemaal geschoold en willen graag op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de gezondheidszorg en zorgen dat we ons regelmatig bijscholen.

Ons motto is “ZORG MET EEN HART