Nicoline

Team

Wie zit er achter Verpleegzorg Nicole? Dat is Nicoline van Os, een betrokken en ervaren (gediplomeerde) (wijk)verpleegkundige.

Als kind wist ze het al: “Ik word later zuster”. Dat kwam uit: vanaf haar zestiende werkte ze in verpleeg- en bejaardenhuizen. Het A-diploma werd behaald in het Haagse Bronovo-ziekenhuis. Haar voorkeur had ze voor patiënten met dementie, en chronisch zieken. Later deed ze de specialisatie oncologie aan de Erasmus-Universiteit. In het IJsselland-ziekenhuis werkte ze 12,5 jaar op de Oncologische Afdeling Algemeen Ziekenhuis.

De meest voorkomende taken waren daar:
– Zelfstandig poli draaien: voorlichting chemokuren
– Chemokuren toedienen
– Zorg voor kankerpatiënten (alle fasen)
– Stervensbegeleiding
– Familiebegeleiding.

In het ziekenhuis kreeg ze met de thuiszorg te maken: Nicoline zorgde voor een goede overdracht voor de patiënten die naar huis gingen. Ze liep eens mee met verpleegkundigen in verschillende thuiszorginstellingen. Daar werd ze zo enthousiast van, dat ze de overstap naar de thuiszorg maakte. In de reguliere thuiszorg had ze te maken met te weinig tijd voor de cliënten, wat echt ten koste ging van de kwaliteit van zorg.

Door haar eigen thuiszorgorganisatie, Verpleegzorg Nicole op te starten, ervaart ze nu dat de zorg professioneel, warm en betrokken kan zijn. Cliënten ervaren dit ook. Uit evaluaties komt dit regelmatig naar voren, en uit anonieme waarderingen. zie verpleegzorg-nicole.nl/kwaliteit/ Verpleegzorg Nicole wil ook u de kans geven om betrokken zorg te krijgen en staat daarom graag voor u klaar.

Nicoline van Os


Contactgegevens:
tel: 06 – 36338917
email: nicoline@verpleegzorg-nicole.nl
website: www.verpleegzorg-nicole.nl