Mirjam

Mijn naam is Mirjam Lankreijer
Sinds 2017 weer parttime werkzaam als VIGGer IG in de zorg. Mijn ervaring ligt momenteel in de terminale zorg, maar ook voor andere zorg ben ik enthousiast. Ik ben bezig met mijn KIWA registratie en heb mijn uiteraard weer bijgeschoold voor de diverse voorbehouden handelingen. Binnen de zorg is veel veranderd, dus bijscholen is een must in mijn ogen om de juiste kwaliteit te kunnen leveren.

Naast deze dienstverlening heb ik ruim 15 jaar een praktijk voor Natuurgerichte geneeswijze en coaching.
Voor een gezond en gelukkig leven moet je geestelijk en lichamelijk in balans moet zijn. Dat is mijn overtuiging en daar lever ik graag een bijdrage aan. Voor de een is spiritualiteit daarbij belangrijk, voor de ander niet. Het is allebei mogelijk. Daarom staat bij mij de weg, die past bij jou als mijn klant, altijd centraal. Op die weg probeer ik samen met jou snel tot de kern en tot oplossingen te komen. Daar heb je immers het meeste baat bij.

Na mijn opleiding als verpleegkundige volgde ik tal van opleidingen op het gebied van coaching, training, welzijn en spiritualiteit. Mijn hoogsenitiviteit heb ik ondersteunend leren inzetten in mijn werk als healthcoach. Dankzij deze achtergrond kan ik me snel verplaatsen en goed invoelen in jouw persoonlijke situatie. Daaruit volgt dan de passende aanpak.

Kwaliteit staat bij mij hoog in het vaandel. Ik werk dan ook volgens de richtlijnen van de beroepsverenigingen VBAG en RBNG waarbij ik ben aangesloten. Zo ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit en kunnen particulieren veelal gebruik maken van een vergoeding via hun ziektekostenverzekering.

Met vriendelijke groet,

Mirjam Lankreijer


Contactgegevens:
tel: 06 – 50966246
email: info@healthcoaching.nl
website: www.healthcoaching.nl