Ina

Mag ik mij voorstellen, mijn naam is Ina, ik ben 51 jaar oud, woon in Nieuwerkerk aan den IJssel en ik ben Verpleegkundige nivo 4.

Werken met kinderen vind ik heel bijzonder. Ik heb ervaring met de verzorging en begeleiding van kinderen met diverse aandoeningen en beperkingen. Ik heb grote bewondering voor de flexibiliteit en de puurheid waarmee kinderen het leven beleven en tegemoet treden, zelfs als er sprake is van een beperking of (ernstige) aandoening. Ik help hen graag de uitdagingen die zich bij hen aandienen tegemoet te treden, teleurstellingen te verwerken en overwinningen te vieren.

Alweer ruim een half decennium geleden begon ik met werken in de zorg. Na een aantal jaren binnen verschillende grote zorgorganisaties het vak te hebben geleerd, werk ik nu op zzp basis als verpleegkundige voor diverse (jonge) clienten. Verder maak ik deel uit van de flexpool van twee grote zorgorganisaties. In de zomerperiode begeleid ik creatieve vakanties voor mensen met een beperking.

In alle gevallen werk ik met een ZORGPLAN, dat ik met ouders/verzorgers en (indien mogelijk) met het kind samenstel. Dit plan geeft, geheel volgens de wensen van ouder en kind, de doelen en akties van de zorg weer. Ik heb hiervoor zelf een raamwerk ontwikkelt, waarin een opvallend onderdeel “de WENSBOOM” is, dat met het kind wordt ingevuld. Ik presenteer geïnteresseerden mijn voorbeeldplan graag.

Het ligt mij na aan het hart in de toekomst mijn steentje te kunnen bijdragen aan het veranderen en verbeteren van de zorg in Nederland. Ik ben ervan overtuigd dat “kwaliteit van leven” voor clienten gegrondvest is op het kunnen blijven maken van EIGEN keuzes.
Kijk gerust eens op mijn website.

Met vriendelijke groet,

Ina van der Velden


Contactgegevens:
tel: 06 – 46298393
email: inavandervelde@live.nl
website: www.inazorgt.nl