Sheila

Hallo allemaal,

Graag wil ik mij voorstellen:

Ik ben Sheila Madhai-Akkal, ben 40 jaar, getrouwd en moeder van 3 geweldige pubers.

Als klein meisje is het met de paplepel ingegoten om voor anderen te zorgen. Ik doe dit al vanaf mijn kindertijd. Uiteindelijk heb ik gekozen voor een opleiding in de financiële sector. Dit beviel en bevalt mij totaal niet. Ik wilde echt met de zorg en zorgen van mijn medemens te maken hebben. Het is mij immers met de paplepel ingegoten. Ik ben in 2009 mij totaal gaan omscholen en werk sindsdien met veel plezier, passie en liefde in de zorg. Dit blijkt uit mijn werkervaring en mijn liefde voor de zorg.
Sinds 2016 ben ik ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder de naam: Healty for Care “ Uw zorg is mijn zorg”, ben in het bezit van een kiwa keurmerk en ben aangesloten bij klachtenportaal zorg.

Sinds september 2017 heb ik mij aangesloten bij Joy for Care, hier werken fantastische collega’s, die elkaar door dik en dun steunen. Hier word kennis gedeeld, niemand is hoog of laag.

Ik heb hart voor mijn medemens en wil graag verschil maken door net een beetje meer aandacht en liefde te kunnen geven in de verzorging.

Met vriendelijke groet,

Sheila Madhai-Akkal


Contactgegevens:
tel: 06 – 43100039
email: sheila-care@outlook.com