Inge

Mijn naam is Inge Mous. In 1993 ben ik gediplomeerd als A verpleegkundige en vanaf dat moment ben ik nooit meer gestopt met leren. Ik ben breed opgeleid in zorg en welzijn en heb in allerlei werkvelden gewerkt. Of dat nou was op gebied van voeding, welzijn, communicatie (mediation), onderwijs, management of politiek, het allermooiste blijft voor mij toch de zorg voor mensen.

Het leven is mooi, maar de momenten waarop wij het kwetsbaarst zijn, bij geboorte, ziekte en sterven, zijn zo intens. Het is voor mij als mens altijd weer een bijzondere eer om daarin een ander mens te mogen bijstaan. Present te zijn met alles wat in mij is. Als ZZP’er in de thuiszorg kan ik dat ook daadwerkelijk bieden. Had ik in het ziekenhuis geen tijd voor een gesprek als ik zag dat de tranen hoog zaten, nu kan ik ook aan dat aspect van het menszijn recht doen.

Uiteraard is kunde en verantwoordelijk handelen heel belangrijk in een zorgtraject bij een cliënt. Als verpleegkundige zorg ik daarom dat mijn kennis en vaardigheden up to date zijn. Ik maak deel uit van diverse samenwerkingsverbanden, waarbij contact met collega’s belangrijk is. Wij regelen met elkaar de bijscholingen en zorgen dat wij de beste kwaliteit leveren die op dat moment mogelijk is. Ik ben BIG geregistreerd en Kiwa Keurmerk gecertificeerd.

Mous Zorg: Met Hoofd, Hart en Handen.

Met vriendelijke groet,

Inge Mous


Contactgegevens:
tel: 06-11286665
email: info@mousmediation.nl