Cynthia D.

Geachte heer/mevrouw,

Graag wil ik mij aan u voorstellen. Mijn naam is Cynthia Driessen-Doekhi. Ik ben 55 jaar en woonachtig in de gemeente moerdijk, ben getrouwd met mijn man Ton, die mij ook veel steunt in mijn administratieve werkzaamheden. Ik heb 2 uitwonende zonen 34 en 36 jaar en 2 kleinkinderen  kleindochter van 12 jaar en een kleinzoon van 7 jaar.

Ik ben vanaf 2004 werkzaam als zzp’er in de thuiszorg voornamelijk meer in de palliatieve zorg. Ik heb gewerkt voor meerdere zorginstellingen en thuiszorgbureaus, en ik beschik over de benodigde werkervaring in de zorg. De thuiszorg spreekt mij aan omdat je bij mensen thuis zorg gaat verlenen die weer sterk van elkaar verschillen.

Naast mijn werkervaring beschik ik ook over de gevraagde diploma’s. Bovendien lijkt mij het afwisselende werk in de thuiszorg met de verschillende wensen en behoeften van de mensen die de zorg nodig hebben leuk.

Daarnaast beschik ik over goede communicatieve vaardigheden zowel mondeling als in geschrift. In de zorg heeft dat een positieve houding, empathische en motiverende houding van zorgverleners ervoor zorgt dat cliënten actiever betrokken zijn bij de behandelingen die zij krijgen aangeboden. Hierdoor boekt de zorgverlener betere resultaten. Wat ik belangrijk vind is goede kwaliteit van zorg leveren, teder in je benadering naar de zorgvragers toe, aanvaard de zorgvrager met al zijn mogelijkheden en beperktheden.

Care for you biedt u de volgende diensten:
– Palliatieve/Terminale zorg
– 24 uur zorg
– Nachtzorg
– 12 uur zorg
– Begeleiding

Ik sta bij de KVK ingeschreven (27334919) als Care for you, ben in het bezit van het Kiwa keurmerk. aangesloten bij klachten en geschillencommissie, aangesloten bij team Joy For Care en ook ben ik in het bezit van AGB codes.

Voor meer informatie neemt u gerust contact.

Met vriendelijke groet,

Cynthia Driessen


Contactgegevens:
tel: 06-14461956
email: c-doekhi@hotmail.com